Internetgodin service

 
 

De Internetgodin service is geschikt voor wie op strategisch niveau aan de slag wil met de groei van winkelbedrijf of webshop. Als je bijvoorbeeld één of meerdere winkels hebt en een webshop erbij wilt runnen. Of als je bestaande webshop goed loopt en je wilt uitbreiden, maar voor de realisatie van groei nog geen personeel wilt werven.

Internetgodin service:

Concurrentie analyse.
Websiteoptimalisatie.
Campagne landingpage(s).
Content strategie social media.
Content creatie.
Design/inrichting YouTube Channel
Advertentie strategie.

Internetgodin service.jpeg

Suzan & Tom zijn je sparringpartners. We analyseren je bedrijfsplannen en geven advies. We treden op als je digitale assistenten voor professionele uitbesteding van tijdrovende taken zoals o.a. websiteverbetering en contentcreatie. Met video vergroten we je bereik en verhogen we de engagement met je doelgroepen: je eigen YouTube kanaal wordt een verkoop booster.

Wanneer je niet alleen op uitvoerend niveau een snelle verbeterslag wilt maken, als je ook op de lange termijn winstverhoging wilt, dan kan de Internetgodin service de perfecte oplossing voor jouw bedrijf zijn. De Internetgodin service is custom made. Je bepaalt zelf wat je afneemt en we spreken daar een vaste prijs voor af.